Alzheimer Café Vinkeveen 14 maart

“Als het thuis niet meer gaat”

Als de zorg voor iemand met dementie te zwaar wordt voor de mantelzorger en alles wat aan thuiszorg ingezet kan worden niet voldoende soelaas biedt, wat dan? Welke mogelijkheden zijn er dan nog en waar moet je op letten bij een opname in een zorginstelling. Opname in een verpleeghuis is meestal het beste alternatief, maar dat is een moeilijke beslissing. Hoe bereidt u zich voor als opname van een naaste in zicht komt?

Gastspreekster Rianne Godfried, Specialist ouderengeneeskunde bij Careyn Maria-Oord gaat hierover met u in gesprek.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit thema en wilt u met ons van gedachten wisselen en ervaringen uitwisselen dan bent u van harte welkom op woensdag 14 maart  in Zorgcentrum Zuiderhof aan de Futenlaan 50 in Vinkeveen. De avond begint om 19.30 en eindigt om 21.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen die te maken heeft met dementie.  Er is muziek, koffie en gelegenheid elkaar te ontmoeten. Aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg van Tympaan–De Baat (0297) 230 280 of per e-mail [email protected].

 

In de regio Utrecht zijn vijf Alzheimer Cafés actief. Informatie kunt u vinden op de website van Alzheimer Nederland: www.alzheimer-nederland.nl.

Plaats: 
Datum: 
14-03-2018

Uitgelicht

Samen zwerfafval opruimen is een leuke manier om je omgeving schoon te maken. Iedereen kan helpen... Lees verder
Het jongerenwerk van Tympaan-De Baat is er voor alle jongeren binnen de gemeente De Ronde Venen. ... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat