Gratis opfrissen van uw verkeerskennis?

Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden, wegmarkeringen en bijvoorbeeld voorrangsregels: wist u dat veertig procent van de verkeersregels in de afgelopen vijftien jaar is aangepast? Het is voor iedere weggebruiker belangrijk de veranderingen in de verkeersregels bij te houden. 

Op initiatief van Tympaan-De Baat en Veilig Verkeer Nederland kunt u uw verkeerskennis opfrissen. Onder leiding van een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland wordt u in 2 sessies bijgepraat over de huidige verkeersregels. Uiteraard is er ruimte voor vragen. Na afloop van de eerste sessie bestaat de mogelijkheid om een individuele praktijkles met een rijschool aan te vragen. Deze cursus is bedoeld voor senioren en is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Provincie Utrecht. Deelname is gratis, wel wordt verwacht dat u beide dagdelen komt.

De drie trainingen zijn allemaal van 10:00 uur tot 12:00 uur in 2019 en vinden op de volgende data plaats:

Maandag 21 jan en 11 feb in Abcoude  in de Angstelborgh Dorpszicht 22 Abcoude

Dinsdag 12 maart en 2 april in Mijdrecht in de Raadzaal gemeentehuis te Mijdrecht

Dinsdag 16 april en 14 mei in Vinkeveen in De Boei Kerklaan 32

De bijeenkomst heeft een informatief karakter en het is dus geen examen. Deelname aan de theoriecursus is gratis. De kosten voor de praktijkles zijn voor eigen rekening en is uiteraard niet verplicht.

Er is plaats voor 35 deelnemers. Inschrijven voor deze training kan bij Tympaan-De Baat, via e-mail [email protected] en telefonisch op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur via telefoonnummer (0297) 760 260. Na aanmelding wordt een bevestiging van deelname toegestuurd, dat tevens dient als toegangsbewijs.

Doelgroep: 
Plaats: 
Tijd: 
10:00
Datum: 
16-04-2019

Uitgelicht

VRIJDAG 12 APRIL - HIGHT TEA TUINCENTRUM DE BOSRAND - WOERDEN Even snuffelend door het tuincentrum... Lees verder
De kans dat je als vrijwilliger te maken krijgt met slachtoffers van kindermishandeling is vrij... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat