Met de Diligence en het Ouderenfonds op zaterdag 8 december naar het middag kerstconcert in de Janskerk Utrecht

Geniet in de decembermaand van een onvergetelijk kerstconcert met het beroemde Bach Choir & Orchestra of the Netherlands en pianist Jan Vayne. Van tedere muziek met melancholische klanken tot kerstklassiekers van wereldberoemde componisten.

Met solistische bijdragen van sopraan Olga Zinovieva en tenor Martinus Leusink weten deze musici de ware kerstgedachte aan u over te brengen. Waant u zich even in een wereld zonder zorgen in de historische Janskerk in Utrecht.

Pianovirtuoos Jan Vayne zorgt voor ontroerende momenten met zijn geniale spel. Van eeuwenoude composities tot de muzikale thema's die vandaag de dag zo geliefd zijn; zijn improvisaties stromen uit de concertvleugel op onnavolgbare wijze.

Het orkest dat bestaat uit internationale musici speelt een grootse rol tijdens dit programma. Kortom: wees getuige van de sprankelende interactie tussen deze pianist en The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands onder leiding van de bekende dirigent Pieter Jan Leusink. Puur, warm en sfeervol in de weken voor kerst!

Musici
The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands,
Jan Vayne pianist,
Olga Zinovieva sopraan,
Martinus Leusink tenor
Pieter Jan Leusink dirigent.

Omschrijving
Geniet in de decembermaand van een onvergetelijk kerstconcert waarvoor dirigent Pieter Jan Leusink een bijzonder en gevarieerd middag programma samenstelde.
Classical Christmas met bijzondere composities van Bach, Händel en Vivaldi! Van spectaculair tot verstild, van gepassioneerd tot teder: Het koor laat de kerstklassiekers hemels klinken in de prachtige historische kerken en Het Concertgebouw Amsterdam. Met solistische bijdragen van de sopranen Olga Zinovieva en Eva Schuurman en tenor Martinus Leusink weten deze musici de ware kerstgedachte aan je over te brengen. Het concert start om 14.30 uur.

Jan Vayne
Pianovirtuoos Jan Vayne zorgt voor ontroerende momenten met zijn geniale spel. Uniek: De meesterpianist improviseert op eeuwenoude thema's met medewerking van The Bach Orchestra of the Netherlands.
Het orkest dat bestaat uit internationale musici, speelt een grootse rol tijdens dit programma. Kortom: Ervaar de sprankelende interactie tussen Jan Vayne en The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands onder leiding van de bekende dirigent Pieter Jan Leusink.
Puur, warm en sfeervol in de weken voor kerst!

U kunt nu al reserveren voor de speciale Ouderenfonds prijs van 29,00 p.p (in plaats van € 79,00!). Er zijn slechts 8 plaatsen in de Diligence bus beschikbaar en op is helaas echt op, dus wees er snel bij!

De Diligence haalt u van uw huisadres op en zet u weer voor de deur af, makkelijker kan het dus niet!

Reserveren kan vanaf vandaag bij het ons Klanten Contact Centrum van 10.00 tot 12.00 uur en bij het Servicepunt tel 0297-587600 dagelijks van 9.00 tot 13.00 uur.

Informatie Annemarie Keja (0294) 284 824.

Doelgroep: 
Plaats: 
Tijd: 
van 14:30 tot 16:00
Datum: 
08-12-2018
Activiteitengroep: 

Uitgelicht

Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden,... Lees verder
Het jongerenwerk van Tympaan-De Baat is er voor alle jongeren binnen de gemeente De Ronde Venen. ... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat