3 jaar Taalkamer Wilnis

Op 5 november is het alweer 3 jaar geleden dat de Taalkamer Wilnis van start ging. We gaan dit heugelijke feit met elkaar vieren. Iedereen is welkom van 10:00 tot 12:00 uur op maandag 5 november in De Buurtkamer in Wilnis tijdens deze Taalkamer bijeenkomst. Er zullen hapjes en drankjes zijn en er is open inloop. Bent of kent u nog een anderstalige die moeite heeft met het spreken van de Nederlandse taal? Kom dan een keer langs.

De Taalkamer biedt voor anderstaligen een plek om hun spreekvaardigheid van de Nederlandse taal te vergroten. Het zijn gezellige maandagochtenden van 10:00 tot 12:00 uur met open inloop. Iedereen is welkom.

De Taalkamer is niet alleen op maandag ochtend van 10:00 tot 12:00 uur in Buurtkamer Wilnis. Ook op andere plekken zijn Taalkamers. Op donderdag van 16:30 tot 18:00 uur in de Angstelborgh in Abcoude en op donderdagavond van 19:00 tot 20:30  uur in Het Raakvlak in Bibliotheek Mijdrecht. De Taalkamer heeft als doel anderstaligen te laten oefenen met Nederlands spreken en luisteren. Maar ook Nederlandstaligen zijn welkom. Het is een burgerinitiatief dat is opgepakt door Tympaan-De Baat in samenwerking met het Taalpunt.

Uitgelicht

Save the date! Doe mee, pitch je idee! Heeft u vernieuwende ideeën, initiatieven of plannen op het... Lees verder
Het jongerenwerk van Tympaan-De Baat is er voor alle jongeren binnen de gemeente De Ronde Venen. ... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat