Buurtkamer Wilnis altijd een feestje!

Op dinsdag 16 april was het weer feest voor de bezoekers van de Buurtkamer in Wilnis. Pasen stond voor de deur en traditiegetrouw werden er door de gasten paasstukjes gemaakt. De meest leuke creaties werden geproduceerd en konden mee naar huis genomen worden. Zo bleef er thuis ook nog wat van deze paasvreugde over. 

Net als iedere dinsdag konden de gasten even bijpraten onder het genot van een kopje koffie en paaskoekjes. Het leven werd besproken, dus trieste maar ook leuke en grappige verhalen schuiven over de gezellige paastafel.

Chef kok André, Annette en Melissa, hadden nog een verrassing. Niet het gebruikelijke 3 gangen menu kwam op tafel, maar er stond een compleet buffet. Met allerlei gerechten van verse bloemkoolsoep tot Indische bami. De vrijwilligers hadden echt flink uitgepakt.  “Smullen, genieten en lachen” was duidelijk het motto van deze bijeenkomst. De waardering en bedankjes van de mensen waren voor de vrijwilligers overweldigend. Trots en voldaan kijken wij ernaar uit om volgende week dinsdag voor deze gasten weer iets te kunnen betekenen.

Donderdag 16 mei is er een inloopochtend vanaf 10.00 uur met koffie, thee en gratis gebak. Iedereen is welkom en we hopen dat er veel nieuwe gasten komen om ook de donderdagen zo gezellig te kunnen maken. Die ochtend bespreken we graag met de gasten wat ze leuk zouden vinden om te doen. Zo wordt het in de Buurtkamer elke keer weer een feestje.

Enthousiast geworden? Kom dan langs. Ook vrijwilliger worden? Tympaan-De Baat zoekt nog gezellige gastvrouwen of -heren voor de dinsdag en de donderdag in de verschillende Buurtkamers. Neem contact op met Pim Jongsma, via (0297) 230 280 of [email protected].

    

 

 

Tweets van @tympaandebaat