Heb jij talent voor taal?

Ben jij de persoon die graag puzzelt, bezig is met buitenlandse talen, kan wegdromen bij prachtige poëzie, kan opgaan in een spannend verhaal, spoort naar taalfoutjes, dan zoekt Taalhuis jou!

Naast het ondersteunen van zowel Nederlandse als anderstalige laaggeletterden, breidt het Taalhuis uit met een aantal nieuwe taalactiviteiten en daarom zijn we dringend op zoek naar veel nieuwe vrijwilligers met talent voor taal:

  • Gespreksleiders voor het Taalcafé op woensdagavond 19.00 – 20.30 uur

  • Taalvrijwilliger voor de spreekvaardigheidsklas op maandag en/of donderdagavond van 19.00 – 20.30 uur.

  • Vrijwilligers inlooppunt Taalhuis in de bibliotheek maandag 14.00 – 16.00 uur.

  • Taalvrijwilligers 1 op 1 les, diverse locaties overdag en ’s avonds.

  • Taalvrijwilligers voor taalklas dinsdagavond.

  • Vrijwilligers voor Taal voor Thuis, je “leert” anderstalige ouders van kinderen in het basisonderwijs alles rondom de schoolse zaken van het kind.

Voor alle vrijwilligerstaken word je geïnstrueerd en zijn er methodes beschikbaar, zodat leeropbrengst kan plaatsvinden! Onderwijskundige achtergrond is helemaal niet nodig, maar beschik je over affiniteit met taal, inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit? Dan is dit vast iets voor jou!  Taalhuis vertrouwt op de kwaliteiten die eenieder bezit!

Heb je interesse, neem dan contact op met Claudia Prange, projectcoördinator van  Taalhuis Uithoorn, via [email protected] of bel 0297-230280.

Uitgelicht

Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden,... Lees verder
Het jongerenwerk van Tympaan-De Baat is er voor alle jongeren binnen de gemeente De Ronde Venen. ... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat