Kom gezellig sjoelen, kaarten maken of lekker eten in Buurtkamer Wilnis

Bijna elke dag is de Buurtkamer in Wilnis open van 10.00 tot 12.00 uur. Op de donderdagen gaan we vanaf 27 juni elke week een andere, terugkerende gratis activiteit doen. De 1e donderdag van de maand staat in het teken van jeu de boules, spelletjes en klaverjassen. De 2e donderdag wordt er lekker gesjoeld en komt er misschien wel een sjoel competitie. De 3e donderdag is gereserveerd voor koffieochtend met daarna een warme maaltijd, tot ongeveer 13:00 uur. Na aanmelding kan men mee-eten voor € 5,00. En de 4e donderdag van de maand gaan we kaarten maken.

Elke donderdag staat altijd gewoon de koffie klaar en is er tijd voor een praatje. De activiteiten zijn niet verplicht, maar het is natuurlijk erg leuk om mee te doen. 

Data voor jeu de boules, spelletjes en klaverjassen: 4 juli, 1 augustus, 5 september 3 oktober en 7 november.

Voor het sjoelen zijn de volgende data gereserveerd: 11 juli, 8 augustus, 12 september, 10 oktober en 14 november.

De warme maaltijden kunnen genuttigd worden op de volgende donderdagen: 18 juli, 15 augustus, 19 september, 17 oktober en 21 november.

En het kaarten maken gaat gebeuren op: 27 juni, 25 juli, 22 augustus, 26 september, 24 oktober, 28 november.

Enthousiast geworden? Kom dan langs. Of lijkt het je leuk om ook vrijwilliger te worden? Tympaan-De Baat zoekt nog gezellige gastvrouwen of -heren voor de dinsdag en de donderdag. Neem snel contact op met Pim Jongsma, via (0297) 230 280 of [email protected].

Uitgelicht

Uitnodiging De Ronde Venen heeft reden om trots te zijn. Binnenkort kunnen in heel Nederland... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat