Maaltijdenservice van Tympaan-De Baat maakt gezond eten makkelijk!

U wilt zelfstandig blijven wonen. Het bereiden van de warme maaltijd wordt een steeds groter probleem. U kunt dan een beroep doen op maaltijdservice van Tympaan-De Baat.

De maaltijdservice                                                                                                                                                                                             De maaltijdvoorziening is bestemd voor alle inwoners van De Ronde Venen die door hun leeftijd, ziekte of handicap niet meer in staat zijn om zelf te koken (met een dieet wordt rekening gehouden).

Tympaan-De Baat bezorgt wekelijks kant-en-klare maaltijden aan huis. Dé uitkomst om in een handomdraai een lekkere en voedzame maaltijd op tafel te zetten. De koelverse maaltijden worden bereid met verse producten en de beste ingrediënten van het seizoen. Deze worden vervolgens verpakt en wekelijks koelvers bij u afgeleverd door vrijwilligers van Tympaan-De Baat. De maaltijden zijn zo bereid dat u deze geruime tijd in de koelkast kunt bewaren. Opwarmen doet u zelf, op een tijd dat het u uitkomt, met behulp van een magnetron. Als u geen magnetron heeft kunt u deze huren bij de Tympaan-De Baat. Gezond eten wordt op deze manier wel heel makkelijk!

Ruime (gezonde) keuze
Naast een keuze uit soepen, na-/bijgerechten en salade kunt u kiezen uit meer dan 75 koelverse hoofdgerechten. Dat gaat dus niet snel vervelen! De smaak en voedingsstoffen van de maaltijden blijven goed behouden doordat de maaltijden na bereiding kort worden verwarmd. Uw maaltijd is dus niet alleen klaar in een handomdraai, maar ook nog eens lekker en gezond.

Twee maal per jaar wordt de cyclus van vaste maaltijden veranderd, zodat u gevarieerd blijft eten. Daarnaast wordt er vier maal per jaar ingespeeld op de seizoen gerechten. Er is ook een ruim keuze aan zoutarme en gemalen maaltijden.

Bij de samenstelling van de gerechten wordt rekening gehouden met voedingstrends en de richtlijnen voor goede voeding. Zo voldoen alle maaltijden en maaltijdcomponenten aan de richtlijnen voor gezonde voeding van het Voedingscentrum. De maaltijden blijven gegarandeerd ruim zeven dagen vers.

Meer informatie                                                                                                                                                                                                 Wilt u meer informatie? Neem contact op met Tympaan-De Baat via telefoonnummer 0297 230280 of email: [email protected]. Zij zijn u graag van dienst.

Uitgelicht

Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden,... Lees verder
Het jongerenwerk van Tympaan-De Baat is er voor alle jongeren binnen de gemeente De Ronde Venen. ... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat