Nieuwe Rouwgroep Tympaan-De Baat najaar 2019

Heeft u enige tijd geleden iemand die u dierbaar was verloren? Het kan soms helpen om hierover te praten met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt.

De gespreksgroep ‘Omgaan met Rouw” biedt u deze mogelijkheid. Door in een gespreksgroep uw ervaringen, verdriet en emoties te delen, kunt u herkenning en erkenning vinden. De groep is erop gericht elkaar te steunen en te stimuleren het verlies te leren hanteren en verder te komen in het rouwproces. In zes bijeenkomsten wordt er over verschillende thema’s gesproken bijvoorbeeld: omgaan met emoties of het omgaan met reacties van anderen.

De gespreksgroep is bedoel voor mensen die willen praten over een overleden persoon en behoefte hebben aan een luisterend oor en graag willen horen hoe anderen in een dergelijke situatie met verlies omgaan.

Waar en wanneer?

De rouwgroep komt bij elkaar in de Buurtkamer Wilnis, Dorpscentrum Willisstee (via achteringang), P. Joostenlaan 24, Wilnis. De groep is op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 op 17 september, 1, 15 en 29 oktober, 12 en 26 november 2019. Aanmelden kan bij het Klanten Contact Centrum van Tympaan-De Baat in Mijdrecht dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur op nummer 0297-760260 U wordt dan teruggebeld voor een kennismakingsgesprek. Aan deze gespreksgroep zijn voor inwoners uit De Ronde Venen geen kosten verbonden.

Tweets van @tympaandebaat