Paasstukjes maken in Wilnis

  • 14-03-2018

Het weer wordt mooier, de lente komt eraan en ook Pasen is al in zicht. Hoog tijd om in Buurtkamer Wilnis paasstukjes te gaan maken.

Op dinsdag 27 en donderdag 29 maart is het weer zo ver en gaan we met bloemen werken in Buurtkamer Wilnis aan de Pieter Joostenlaan 24 (achter de Willisstee). Iedereen is welkom en vooraf aanmelden is prettig (i.v.m. inkopen). Dit kan op dinsdag en donderdag via (0297) 250 692 tijdens de openingstijden van de Buurtkamer en op andere dagen via het Klanten Contact Centrum van Tympaan-De Baat van 10:00 tot 12:00 uur op nummer (0297) 760 260. Een eigen bijdrage van € 3,50 vragen wij voor het maken van een paasstukje. Wij zorgen dan voor de oase, bloemen en de koffie/thee. Als u zelf een snoeischaartje (zijn slechts beperkt aanwezig) en bakje wil meenemen dan kunnen er op deze ochtenden weer leuke creaties gemaakt worden.

Ook zin gekregen om op deze leuke en creatieve manier de lente in huis te halen? Of bent u gewoon op zoek naar gezelligheid op dinsdag- of donderdagmorgen? Kom dan naar de open inloop tussen 10.00 en 12.00 uur in Buurtkamer Wilnis.

Uitgelicht

Samen zwerfafval opruimen is een leuke manier om je omgeving schoon te maken. Iedereen kan helpen... Lees verder
Het jongerenwerk van Tympaan-De Baat is er voor alle jongeren binnen de gemeente De Ronde Venen. ... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat