Ultiem kerstgevoel in Buurtkamer Wilnis

Op 18 december hebben de vrijwilligers van Buurtkamer Wilnis  een gezellig kerstdiner voor de gasten georganiseerd.

Het gebeurt al jaren dat de warme lunch van de Buurtkamer rondom kerst nog wat uitgebreider is dan normaal. Maar Chef-kok André, had wel hele grootse en feestelijke plannen en besloot dat de trouwe Buurtkamer gasten een 6 gangen diner verdienden. Na de nodige voorbereiding konden de achttien gasten in een prachtige kerstsfeer worden ontvangen. Vanaf het begin hing er een geweldige sfeer en met de nodige vrolijkheid werd met spanning naar elk volgende gerecht uitgekeken. Het was namelijk een verrassing wat Andre op het menu had gezet. Na elke gang nam de spanning weer even toe tot men zag wat Andre nu weer op tafel toverde.

De vrijwilligsters Annette, Lydia, Annemarie, Nahid en Melissa zorgden voor een perfecte sfeer en goede service. Ook de decoratie verhoogde het ultieme kerstgevoel. Men waande zich in hogere kerstsferen in plaats van de Buurtkamer waar men wekelijks komt. Na afloop werd met zijn allen het glas geheven en was en een oorverdovend applaus en een regen aan bedankjes en complimenten. De vrijwilligers kijken terug op een vermoeiende lange dag , maar waren zeer voldaan.  “Zo fijn om deze mensen een onvergetelijke kerst te bezorgen, daar doe je het als vrijwilliger voor!”.

Deze kerstviering was mede mogelijk gemaakt door de medewerking van Jumbo Wilnis, Tympaan-De Baat  en Apo’s catering. En niet te vergeten door alle vrijwilligers van Buurtkamer Wilnis natuurlijk. Zij  willen alle lezers fijne feestdagen en een voorspoedig 2019 wensen.

Helaas namen enkele vrijwilligers afscheid en zijn we op zoek naar mensen die het ook leuk vinden om gezelligheid voor anderen te creëren in de Buurtkamer. Het is elke dinsdag en donderdag niet alleen een feestje voor de gasten, maar zeker ook voor de vrijwilligers. Zou je het team van vrijwilligers willen komen versterken, neem dan contact op met Pim Jongsma via Tympaan-De Baat, 0297-230 280 of via [email protected].

De Buurtkamer is tijdens landelijke feestdagen gesloten, dus de komende twee dinsdagen zijn we helaas gesloten. Op donderdag bent u wel van harte welkom tussen 10:00 uur en 12:00 uur. Het dinsdagteam staat op dinsdag 8 januari 2019 weer voor u klaar.

Uitgelicht

Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden,... Lees verder
Het jongerenwerk van Tympaan-De Baat is er voor alle jongeren binnen de gemeente De Ronde Venen. ... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat