Brein Actief groep

Brein Actief—Lijf Actief
 

Voor wie?

Afspraken vergeten, voortdurend spullen kwijt, moeilijk uit uw woorden kunnen komen?

Problemen met het geheugen kan het dagelijkse leven een stuk ingewikkelder maken. Uit onderzoek blijkt dat bewegen een positief effect heeft op de hersenen. 
Daarom is Tympaan-De Baat samen met Spel en Sport De Ronde Venen gestart met de Brein Actief groep. Deelnemers aan de Brein Actief groep doen lichamelijke oefeningen waarbij het geheugen extra wordt gestimuleerd. De Brein Actief groep wordt begeleid door een docente Spel en Sport.

Waar en wanneer

De Brein Actief groep start iedere maandag om 15.00 uur in Sporthal De Brug (Van Wassenaerstraat 9 te Mijdrecht) en eindigt om 16.30 uur. Het laatste half uur wordt u een kop koffie/thee met wat lekkers aangeboden. Voor de Brein Actief groep wordt een eigen bijdrage van € 12,50 per maand gevraagd. De Brein Actief groep vindt niet plaats in augustus.

Meer informatie

Herkent u zich in bovenstaande, dan bent u van harte welkom. Voor meer informatie of voor aanmelding kunt u contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg Tympaan-De Baat, telefoonnummer (0297) 230 280, of per e-mail, mantelzorg@stdb.nl

 

Design & Bouw: twovisions digitaal bureau