Huiswerkcafé

Heb jij ook moeite met huiswerk maken en/of het plannen hiervan? Of motiveert het je om met anderen je huiswerk te doen? Kom dan naar het huiswerkcafé. Elke woensdag vanaf 15.00 in de Bibliotheek Mijdrecht, Dr. J. van der Haarlaan 8 3641 JW Mijdrecht.


Bij binnenkomst kijk je samen met een vrijwilliger wat voor jou nodig is en maken jullie samen een planning. Vervolgens ga je aan de slag met jouw huiswerk. Door het elke week op deze manier te doen leer je o.a. beter te plannen en structuur aan te brengen in je huiswerk. Wij zorgen voor drinken en wat lekkers tussendoor. 

Wil je meer informatie of wil je je opgeven dan kan dit via: jongerenwerkdrv@gmail.com. Je kunt met vragen over je huiswerk ook altijd terecht in de jongerenbus! Stap gerust binnen als je deze ziet staan! 

Het huiswerkcafé wordt georganiseerd vanuit het jongerenwerk van Tympaan-De Baat en gebeurt op vrijwillige basis, een vrijwillige bijdrage is dus altijd welkom! Tevens zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om jongeren te begeleiden in hun huiswerk. Lijkt je dat leuk? Mail ons:jongerenwerkdrv@gmail.com en wij nemen contact met je op! 

Voor meer informatie: Jongerenwerk Tympaan-De Baat: jongerenwerkdrv@gmail.com of bel (0297) 230 280.

Design & Bouw: twovisions digitaal bureau