Mantelzorgsalon

Mantelzorgsalon

Iedere laatste maandag van de maand wordt in de buurtkamer Mijdrecht aan de G. van Aemstelstraat 5 een mantelzorgsalon georganiseerd voor alle mantelzorgers uit de Ronde Venen. De Mantelzorgsalon is een ontmoetingsplek voor mensen die langdurige of intensieve zorgtaken hebben voor een familielid, vriend of kennis en vindt iedere laatste maandag van de maand plaats. Een plek om even te ontspannen.

De middagen beginnen om 13.30 uur en eindigen om 15.30 uur. Iedere maand  organiseren onze vrijwilligers een leuke activiteit. De mantelzorgsalon is een plek om even te ontspannen, maar ook een plek waar u andere mantelzorgers kunt ontmoeten en ervaringen kunt delen.
 

 

 

 

 

 

 

Pasen in de Ardennen

PROGRAMMA MANTELZORGSALON

Najaar 2017

30 okt. Zeepketting maken

27 nov. Vetbollen maken en pinda’s rijgen voor de vogels

18 dec. Kerstkrans maken

Aanmelden
U kunt zich per e-mail aanmelden via mantelzorg@stdb.nl. Wilt u maandelijks per e-mail een uitnodiging ontvangen met nadere informatie over de activiteit, stuur dan een e-mail naar  mantelzorg@stdb.nl.
Heeft u geen vervoer of heeft u iemand nodig die uw zorgtaken even overneemt. Neem dan contact op met het servicepunt (0297) 587 600.

Klik hier voor een impressie van de mantelzorgsalon.

Bent u mantelzorger en wilt u vooraf geïnformeerd worden over de activiteiten die plaatsvinden dan kunt u ook contact opnemen met het steunpunt mantelzorg. Informatie en aanmelden bij het Steunpunt Mantelzorg Tympaan-De Baat, tel. 0297-230280, of per mail mantelzorg@stdb.nl

 

Design & Bouw: twovisions digitaal bureau