Mantelzorgwaardering

De mantelzorgwaardering 2017: De Ronde Venen Pas
De gemeente De Ronde Venen en Tympaan-De Baat bedanken mantelzorgers voor hun inzet. Dit doen zij door middel van De Ronde Venen Pas; een lokale pas met daarop een tegoed dat besteed kan worden bij de aangesloten winkeliers. Het Steunpunt Mantelzorg regelt de uitgave van De Ronde Venen Pas.
Staat u nog niet ingeschreven en wilt u als mantelzorger in aanmerking komen voor de jaarlijkse waardering? Dan dient u zich dit jaar eerst eenmalig en gratis in te schrijven bij het Steunpunt Mantelzorg De Ronde Venen, d.m.v. het invullen van het registratieformulier: mantelzorgderondevenen.nl/inschrijven. Na inschrijving nemen wij telefonisch contact met u op om de inschrijving compleet te maken.

Contact met Steunpunt Mantelzorg
Het Steunpunt Mantelzorg werkt alleen op afspraak en is gevestigd aan Kerkvaart 2 in Mijdrecht. Voor registratie kunt u tijdens de openingstijden, maandag tot en met donderdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 uur en 13.00 uur bellen naar Stichting Tympaan-De Baat, telefoonnummer (0297) 230 280 of een e-mail sturen naar mantelzorg@stdb.nl. Een medewerker van het Steunpunt Mantelzorg zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de registratie compleet te maken.

Wat kan het Steunpunt Mantelzorg voor u betekenen?
Mantelzorgers kunnen bij het Steunpunt Mantelzorg terecht voor informatie en advies. Denk aan vragen als: welke mogelijkheden zijn er om meer tijd en ruimte voor mezelf te creëren, waar vind ik praktische ondersteuning, welke financiële regelingen zijn er en hoe zit het met wet- en regelgeving? Verder organiseert het Steunpunt cursussen, informatiebijeenkomsten, lotgenotencontacten en kunt u zich aanmelden voor de Mantelzorgkrant. Ook voor emotionele ondersteuning en een luisterend oor kunt u terecht bij het Steunpunt Mantelzorg. Meer informatie over het Steunpunt Mantelzorg is te vinden op de website www.tympaan-debaat.nl/mantelzorg.

Design & Bouw: twovisions digitaal bureau