Plusbus

Plusbus

VRIJDAG 29 MAART BEZOEK AAN DE KEUKENHOF

nieuw! Een bezoek aan de Keukenhof is een unieke en onvergetelijke belevenis. Dit voorjaar staan er meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Het thema dit jaar is Flower Power. Bovendien kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, kunstwerken en geweldige evenementen. Als wij op bezoek gaan is in het Oranje Nassau Paviljoen net een Freesia- en Hyacintenshow begonnen. In de Keukenhof zijn maar liefst 5 paviljoens waar een restaurant is in gevestigd.

WOENSDAG 27 MAART PANNENKOEK ETEN BIJ DE SOETE SUIKERBOL

nieuw! We zijn weer op zoek gegaan naar een nieuw restaurant voor ons maandelijkse pannenkoek uitje. In het monumentale voormalig postkantoor van Hillegom is restaurant De Soete Suikerbol gevestigd. De prijs van een naturel pannenkoek begint bij € 5,50. De specialiteit pannenkoeken heten Kippenhok, De Weide, Meneer De Bok en Vive la France, spannende namen! Ook als u niet van pannenkoek houdt kunt u gerust meegaan, er staan diverse salades en broodjes op de menukaart.

Kosten € 13,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

VRIJDAG 22 MAART WINKELCENTRUM BISONSPOOR MAARSSEN

Winkelen in winkelcentrum Bisonspoor is altijd een belevenis. Er zijn veel verschillende winkels zoals de Hema, Action, Etos maar ook zijn er kledingwinkels voor elk budget, bijvoorbeeld Miss Etam waar u misschien iets nieuws kunt uitzoeken. Bij aankomst gaan we eerst koffiedrinken met elkaar. Na afloop wordt er een leuke gelegenheid gezocht om te lunchen.

Kosten: € 14,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 10.00 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 15.30 uur

WOENSDAG 20 MAART PLUSBUSDINER EETCAFE DE SCHANS VINKEVEEN

Gezellig met elkaar dineren, dat is het uitgangspunt van de PlusBus Diners. Op deze avond staat eetcafé De Schans op de agenda. Met het restaurant is een speciale prijs afgesproken voor een 3 gangen menu, namelijk € 20,00 inclusief 2 consumpties. Na afloop rekent u zelf af in het restaurant. De ritprijs betaalt u aan de chauffeur. Aanmelden kan tot uiterlijk 2 dagen van tevoren. Het maximum aantal deelnemers is 25.

Kosten: € 3,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

DINSDAG 19 MAART MIDDAGUITJE KRINGLOOPWINKEL DORCAS AALSMEER

In deze prachtige kringloopwinkel is altijd wel iets te vinden om mee naar huis te nemen. Het is in ieder geval erg leuk om er rond te dwalen. Heeft u eventueel nog wat overbodig glaswerk, boeken of kleding? Neemt u dit dan mee, dan kunt u het meteen afgeven. De netto opbrengst van de winkel komt namelijk geheel ten goede aan de projecten van Dorcas Hulp en Ontwikkeling. In de winkel is gelegenheid om een consumptie te gebruiken.

Kosten: € 6,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 12:30 uur kunt u worden opgehaald

BOODSCHAPPEN DOEN MET DE PLUSBUS

Iedere donderdag is het mogelijk boodschappen te doen in het centrum van Mijdrecht en/of de markt te bezoeken,

Bij aankomst bent u vrij om zelfstandig te gaan winkelen maar u kunt natuurlijk ook vergezeld worden door één van de vrijwilligers als u hulp nodig heeft.

Na afloop wordt er verzameld bij de Vlaaierie, Burgemeester Haitsmaplein voor een kopje koffie of thee.

Kosten: € 5,00 (incl. consumptie).

Boodschappen+markt

Iedere donderdag is het mogelijk boodschappen te doen in het centrum van Mijdrecht en/of de markt te bezoeken, deze maand op donderdagmiddag 4, 11, 18 en 25 januari. Bij aankomst bent u vrij om zelfstandig te gaan winkelen maar u kunt natuurlijk ook vergezeld worden door één van de vrijwilligers als u hulp nodig heeft. Na afloop wordt er verzameld bij de Vlaaierie op het Burgemeester Haitsmaplein voor een kopje koffie of thee. Kosten: € 5,00 (inclusief consumptie)..

Vertrek : vanaf 13:00 uur kunt u worden opgehaald Verwachte thuiskomst : rond 17.00 uur

Uitgelicht

Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden,... Lees verder
Het jongerenwerk van Tympaan-De Baat is er voor alle jongeren binnen de gemeente De Ronde Venen. ... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat