Mijdrecht

Mantelzorgsalon 17 december Kerststukje

Mantelzorgers uit De Ronde Venen zijn maandag 17 december van harte welkom in de mantelzorgsalon. Samen met de vrijwilligers worden kerststukjes gemaakt.

Als mantelzorger bent u al druk en daar komt dan nog de drukte van de feestdagen bij. In de mantelzorgsalon kunt u even ontspannen samen met andere mantelzorgers terwijl u lekker bezig bent. U neemt aan het eind iets moois mee voor in huis.

Om half 2 staan koffie en thee met wat lekkers klaar in de Buurtkamer Mijdrecht aan de Gosewijn van Aemstelstraat 5. De middag duurt tot half 4.

MAANDAG 24 DECEMBER LUNCHEN BIJ DE PAREL/PALINGROKERIJ EVELEENS

We gaan gezellig lunchen bij Grand Café De Parel met uitzicht over de Westeinderplassen. Op de terugweg stoppen we bij palingrokerij Eveleens waar u verschillende vissoorten kunt kopen (vers of diepgevroren) om mee te nemen voor thuis.

Kosten: € 11,00, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 11.00 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst: rond 15.30 uur

DONDERDAG 20 DECEMBER KERSTCONCERT CONCERTGEBOUW

Het Nationaal Ouderenfonds organiseert speciaal voor ouderen een kerstconcert in het Concertgebouw in Amsterdam. Het Nederlands Philharmonisch Orkest voert onder leiding van dirigent Jan Wierzba een prachtig programma uit van Tsjaikovski, Bach, Piazzolla, Strauss jr en sr. Soliste is : Lucienne Renaudin-Vary – trompet. Het ontvangst is vanaf 13.30 uur met een kopje koffie of thee. Het concert begint om 14.30 uur en zal tot ongeveer 16.15 uur duren, inclusief pauze.

Kosten € 9,00 voor vervoer.

Vertrek : vanaf 11.30 uur kunt u worden opgehaald

WOENSDAG 19 DECEMBER PLUSBUSDINER S’ANDERS VINKEVEEN

Gezellig met elkaar dineren, dat is het uitgangspunt van de PlusBus Diners. Deze maand staat restaurant s’ Anders op de agenda. Met het restaurant is een speciale prijs afgesproken voor een 3 gangen menu, namelijk € 20,00 inclusief 2 consumpties. Na afloop rekent u zelf af in het restaurant. De ritprijs (€ 3,00) betaalt u aan de chauffeur. Het aantal beschikbare plaatsen is 25.

Vertrek : vanaf 16:30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 21:00 uur

VRIJDAG 14 DECEMBER PLUSBUS HIGH TEA BRASSERIE JETTIEZ MIJDRECHT

Uniek! Het PlusBus Diner restaurant Brasserie Jettiez organiseert voor ons een heerlijke uitgebreide (kerst) High Tea/lunch bestaande uit allerlei hartige en zoete hapjes en gerechtjes. Met het restaurant is een speciale prijs afgesproken, namelijk € 20,00 inclusief onbeperkt koffie en thee. Na afloop rekent u zelf af in het restaurant. De ritprijs betaalt u aan de chauffeur.

Het maximum aantal deelnemers is 25.

VRIJDAG 7 DECEMBER KERSTSHOW TUINCENTRUM GLOBAL GARDEN

 Volgens kenners heeft tuincentrum Global Garden de allermooiste kerstshow. Daar gaan we dus graag naartoe om het zelf te bekijken. Bij aankomst starten we met een heerlijk kopje koffie of thee in het Tuincafé en gaan daarna rondwandelen.

De lunch gebruiken we ook in het Tuincafé. Als iedereen genoeg heeft gezien (gaan we weer huiswaarts met onze aankopen. Kosten: € 15,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09.30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 15.30 uur

WOENSDAG 5 DECEMBER PANNENKOEKEN ETEN DE LAGE VUURSCHE

Het laatste pannenkoekenuitje van het jaar is volgens traditie weer in het mooie en sfeervolle dorp Lage Vuursche waar vlak bij elkaar een aantal leuke en gezellige pannenkoeken restaurants zijn. Samen kiezen we waar we gaan eten.

Bij goed weer kunnen we ook nog even ‘de benen strekken’ in de prachtige omgeving. Op de weg ernaartoe stoppen we voor een kopje koffie of thee.

Kosten: € 17,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09.30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 16.00 uur

Kerststukje maken in het Buurtcafé

November is weer begonnen en de kerstversiering komt weer van de zolder. De lampjes, kaarsen, versiering en kerststukjes worden neergezet om het sfeervol te maken in huis tijdens deze koude maanden. Mist u nog een kerststukje in huis en zou graag in een gezellige groep uw eigen kerststukje willen maken? Dan bent u welkom in het Buurtcafé.

Pagina's

Uitgelicht

Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden,... Lees verder
Het jongerenwerk van Tympaan-De Baat is er voor alle jongeren binnen de gemeente De Ronde Venen. ... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat