Mijdrecht

WOENSDAG 25 JULI PANNENKOEKENBOERDERIJ DE SCHAAPSKOOI

In een prachtig recreatiegebied staat een echte pannenkoekenboerderij waar de heerlijkste, ambachtelijk gebakken pannenkoeken worden gemaakt. De prijs van een pannenkoek begint bij € 5,50. Wilt u wel graag mee maar eet u liever iets anders? Geen probleem bij De Schaapskooi, er worden ook salades, boerenomeletten en diverse broodjes geserveerd.

Na het ophalen van alle klanten rijden we meteen naar de Schaapskooi.

Kosten: € 10,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

VRIJDAG 20 JVRIJDAG 20 JULI RONDRITRIT AMSTERDAMSE BOS MET DE BOSMOBIEL

Met de bosmobiel gaan we een "rijdende boswandeling" maken door het Amsterdamse Bos en genieten van de prachtige kleuren in de natuur. Het enige wat u hoeft te doen is instappen! Tussendoor pauzeren we om ergens een kopje koffie of thee te drinken.

Kosten: € 20,00 voor vervoer en rit Bosmobiel, exclusief consumpties.

Opgelet: bij wat minder weer raden wij u aan om warme kleding mee te nemen. Extra plaids liggen in de bus.

Vertrek : vanaf 12.00 uur kunt u worden opgehaald Verwachte thuiskomst : rond 17.00 uur

WOENSDAG 18 JULI PLUSBUSDINER S’ANDERS VINKEVEEN

Gezellig met elkaar dineren, dat is het uitgangspunt van de PlusBus Diners. Deze maand staat restaurant s’ Anders op de agenda. Met het restaurant is een speciale prijs afgesproken voor een 3 gangen menu, namelijk € 20,00 inclusief 2 consumpties. Na afloop rekent u zelf af in het restaurant.

De ritprijs (€ 3,00) betaalt u aan de chauffeur. In verband met het reserveren van het diner kunt u zich aanmelden tot uiterlijk 2 dagen van tevoren.

Kosten: € 3,00 (excl. consumpties).

DINSDAG 17 JULI TOERISTENMARKT KATWIJK AAN ZEE

Een gezellig uitje naar het prachtige Katwijk aan Zee waar zomers elke week vanaf 13.00 uur een grote markt gehouden wordt. Op deze dag kan het publiek genieten van een ouderwets gezellige Brocante-/streekmarkt. Wat men onder andere kan aantreffen is: brocante, curiosa, boeken, strips, verzamelobjecten, heerlijke biologische streekproducten, enz. Natuurlijk mag op zo’n dag een visje happen niet ontbreken!

Kosten: € 24,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 10.00 uur kunt u worden opgehaald Verwacht thuiskomst : rond 16.00 uur

WOENSDAG 11 JULI RONDVAART NATUURGEBIED DE HEMMEN/BRAASSEMERMEER

 Om 11.45 uur vertrekt de boot om een authentieke Hollandse rondvaart te maken langs polders en molens door het prachtige Groene Hart van Zuid-Holland. De boot vaart o.a. door natuurgebied De Hemmen en over het Braassemermeer.

Na de rondvaart, die 75 minuten duurt, gaan we lunchen bij het Van der Valk restaurant.

Kosten: € 23,00 voor vervoer en rondvaart, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09.45 uur kunt u worden opgehaald Verwachte thuiskomst : rond 16.00 uur

DINSDAG 10 JULI VISLUNCH KOP VAN DE HAVEN IJMUIDEN

Op deze unieke en prachtige plek is het heerlijk vis eten en genieten van het telkens wisselende uitzicht op het bedrijvige Noordzeekanaal. Houdt u niet van vis? Geen probleem bij De Kop van de Haven. U kunt toch gezellig meegaan en een broodje carpaccio of een ouderwetse uitsmijter bestellen. Onderweg stoppen we voor een kopje koffie of thee.

Kosten: € 20,00, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09:30 uur kunt u worden opgehaald Verwachte thuiskomst : rond 16:00 uur

VRIJDAG 6 JULI KOFFIEHUIS DE NIEUWE STEK/DAPPERMARKT AMSTERDAM

Nieuw! De Plusbus gaat naar de beroemde markt in Amsterdam. Allereerst doen we koffiehuis De Nieuwe Stek aan voor een heerlijke kop koffie (met appelgebak slechts € 3,50). Daarna gaan we een rondje lopen over de markt. Mocht u dit bezwaarlijk vinden dan kunt u gerust wachten in het koffiehuis totdat iedereen weer terug is. Bij terugkomst gaan we gezellig lunchen met bijvoorbeeld een ouderwets broodje kroket of ‘broodje bal’. Voor het bereiken van de toiletten moet u wel in staat zijn een trap op te kunnen lopen.

WOENSDAG 4 JULI RONDRIT DOOR DE SCHOORLSE DUINEN

Bij het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer gaan we bij restaurant IJgenweis eerst lunchen.

Om 13.00 uur stappen we in de Zonnetrein voor een rondrit van ongeveer 1,5 uur door de Schoorlse Duinen. De chauffeur laat ons de mooiste plekjes en uitzichten zien in de bossen, heide en duinen. De zonnetrein is toegankelijk voor minder validen, rollators blijven achter in het bezoekerscentrum. Houdt u er rekening mee dat het een lange dag wordt, wellicht is het verstandig om wat extra drinken mee te nemen.

Pagina's

Uitgelicht

Misschien ken je De Buurtkamer in Wilnis wel aan de achterzijde van De Willisstee, of de Buurtkamer... Lees verder
WOENSDAG 13 JUNI—LUNCH JACHTHAVEN BON Vanaf het terras is het een levendig gezicht om de bootjes... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat