Mijdrecht

WOENSDAG 15 AUGUSTUS PLUSBUSDINER BRASSERIE DE WAARD WILNIS

Gezellig met elkaar dineren, dat is het uitgangspunt van de PlusBus Diners. Met het restaurant is een speciale prijs afgesproken voor een 3 gangen menu, namelijk € 20,00 inclusief 2 consumpties. Na afloop rekent u zelf af in het restaurant. Het maximum aantal deelnemers is 25. De ritprijs betaalt u aan de chauffeur.

Kosten: € 3,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 16.30 uur kunt u worden opgehaald

Verwacht thuiskomst : rond 21.00 uur

DINSDAG 14 AUGUSTUS RONDVAART OVER DE VECHT

Vanuit Maarssen maken we een prachtige 3,5 uur durende boottocht over de Vecht langs statige buitenhuizen en kastelen. Tijdens het varen vertelt de kapitein allerlei interessante feiten over de bezienswaardigheden. Bij goed weer kunt u op het bovendek zitten en genieten van het prachtige uitzicht. Er is een lift aanwezig op de boot. Deze vaartocht is inclusief "Bootlunch", bestaande uit een bolletje wit, bruin en rozijnenbol, vruchtenyoghurt en is er 2x koffie/thee en/of melk.

De boot vertrekt om 12.00 uur.

VRIJDAG 10 AUGUSTUS MIDDAGUITJE TUINDERIJ SPERWERSHOF

Een bezoek aan de biologische tuinderij Sperwershof in ‘s-Graveland is altijd zeer de moeite waard. Naast het theehuis bevindt zich de theetuin met een mooi terras onder de lindebomen en zijn er diverse banken en zitjes waar het genieten is van een kopje koffie, thee of een glas sap met desgewenst een heerlijk stuk taart. Voor wie dat wil is er een pluktuin waar u zelf een boeket kunt samenstellen. In de tuinwinkel zijn seizoen groenten, zaden, jam, biologische kaas en honing van eigen bijen te koop. Een heerlijke plek voor een gezellige middag!

WOENSDAG 8 AUGUSTUS SPAKENBURGSE DAGEN

Tijdens de Spakenburgse Dagen voert klederdracht de boventoon. Zo is er een historische optocht waarin mensen gekleed zijn in traditionele klederdracht uit Spakenburg, maar ook de rest van Nederland. Andere onderdelen zijn bijvoorbeeld de bruiloftsoptocht, dansen, het tonen van oude ambachten en zijn er optredens van shantykoren. Ook is er een braderie van maar liefst 350 kramen. De Spakenburgse Dagen zijn een echt uitje waar volop te genieten valt.

Kosten € 20,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

DINSDAG 7 AUGUSTUS LUNCHEN BIJ KOFFIE BIJ KAATJE HALFWEG

nieuw! Naast de voormalige suikersilo’s in Halfweg ligt het gezellige restaurant Koffie bij Kaatje. Er is een mooi terras, het interieur is gezellig en de lunchkaart is uitgebreid. Gaat u met ons mee?

Kosten: € 13,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 10.30 uur kunt u worden opgehaald Verwachte thuiskomst: rond 15.30 uur

N.B. Dit uitje gaat alleen door bij een volle bus!

WOENSDAG 25 JULI PANNENKOEKENBOERDERIJ DE SCHAAPSKOOI

In een prachtig recreatiegebied staat een echte pannenkoekenboerderij waar de heerlijkste, ambachtelijk gebakken pannenkoeken worden gemaakt. De prijs van een pannenkoek begint bij € 5,50. Wilt u wel graag mee maar eet u liever iets anders? Geen probleem bij De Schaapskooi, er worden ook salades, boerenomeletten en diverse broodjes geserveerd.

Na het ophalen van alle klanten rijden we meteen naar de Schaapskooi.

Kosten: € 10,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

WOENSDAG 18 JULI PLUSBUSDINER S’ANDERS VINKEVEEN

Gezellig met elkaar dineren, dat is het uitgangspunt van de PlusBus Diners. Deze maand staat restaurant s’ Anders op de agenda. Met het restaurant is een speciale prijs afgesproken voor een 3 gangen menu, namelijk € 20,00 inclusief 2 consumpties. Na afloop rekent u zelf af in het restaurant.

De ritprijs (€ 3,00) betaalt u aan de chauffeur. In verband met het reserveren van het diner kunt u zich aanmelden tot uiterlijk 2 dagen van tevoren.

Kosten: € 3,00 (excl. consumpties).

Pagina's

Uitgelicht

Op 19 juli jl. was het dan zover, na 1,5 jaar was het levensverhaal van Jan Zeldenrijk in boekvorm... Lees verder
Meld je activiteit voor Burendag snel aan!   Op 21, 22 en 23 september 2018 is het weer Burendag,... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat