Wilnis

Kaarten maken in Buurtkamer Wilnis op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni gaan we kaarten maken in Buurtkamer Wilnis. Iedereen is welkom vanaf 10:00 uur tot ongeveer 12:00 uur. De vrijwilligers zitten voor je klaar met koffie en thee en zullen je helpen bij het kaarten maken. Er is allerlei materiaal aanwezig en deelname is gratis. Aanmelden hoeft niet, je kan zo binnenlopen in de Buurtkamer. Deze is te vinden aan de Pieter Joostenlaan en de ingang is aan de achterkant van de Willisstee.

Beweegkamer Wilnis

Tympaan-De Baat heeft in samenwerking met Spel en sport DRV De Beweegkamer vormgegeven. In de beweegkamers spelen plezier en bewegen de hoofdrol.
Wilt u dit ook eens ervaren, kom gerust een keer meedoen. De ochtenden vinden plaats in De Buurtkamers in Mijdrecht en Wilnis op de woensdag van 10.00 tot 12.00 uur, de boules en andere materialen zijn aanwezig. De vrijwilligers zorgen voor koffie en nodigen u graag uit om even lekker te bewegen.

Buurtkamer Wilnis

Lijkt het u leuk om anderen uit uw buurt te ontmoeten? Kom dan naar De Buurtkamer Wilnis voor bijvoorbeeld een (gratis) kopje koffie of thee, een praatje, het leggen van een kaartje of een ander spelletje.
Uw eigen in breng is ook welkom! 

Wanneer

Elke dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Lunchen 

Dinsdag van 12.00 tot ongeveer 13.00 uur. Kosten: € 5,00. Opgeven kan in De Buurtkamer.

Locatie

Dorpscentrum Willisstee (via achteringang)
P. Joostenlaan 24
3648 XR Wilnis

Tweets van @tympaandebaat