Senioren

Met de Diligence en het Ouderenfonds op zaterdag 8 december naar het middag kerstconcert in de Janskerk Utrecht

Geniet in de decembermaand van een onvergetelijk kerstconcert met het beroemde Bach Choir & Orchestra of the Netherlands en pianist Jan Vayne. Van tedere muziek met melancholische klanken tot kerstklassiekers van wereldberoemde componisten.

Met solistische bijdragen van sopraan Olga Zinovieva en tenor Martinus Leusink weten deze musici de ware kerstgedachte aan u over te brengen. Waant u zich even in een wereld zonder zorgen in de historische Janskerk in Utrecht.

Ideeën Werkplaats Pitch avond

Save the date!

Doe mee, pitch je idee!

Heeft u vernieuwende ideeën, initiatieven of plannen op het gebied van: welzijn, zorg, jeugd, gezondheid, wonen, werken en samenleven? Kom dan naar de pitch avond van de Ideeën Werkplaats op dinsdag 20 november 2018!

Alle creatieve en inspirerende ideeën zijn welkom. Heeft u niet direct een goed idee paraat, maar wilt u wel horen wat ideeën van anderen zijn en geïnspireerd worden, dan bent u uiteraard ook van harte welkom.

De Ideeën Werkplaats

VRIJDAG 23 NOVEMBER COUNTRY & CHRISTMAS FAIR HAARZUILENS

Ook dit jaar gaat de PlusBus weer naar de weelderige kerstbomen met lichtjes, zilverslingers en glimmerballen. De geur van glühwein, poffertjes en warme wafels. Het stemmige Dickens-koor. De vrolijke belletjes van Jingle Bells. Meer dan 200 standhouders heten ons welkom in sfeervolle verwarmde stands. De sierlijke lichtjes, vuurkorven en geur van kerstmis en winter zorgen voor een onvergetelijke sfeer. U kunt genieten van heerlijke warme chocolade, een portie poffertjes of een warme kom soep.

VRIJDAG 9 NOVEMBER DAGJE UIT MET DE NOORD/ZUIDLIJN

Wij gaan iets bijzonders doen, namelijk een rit maken met de nieuwe Noord/Zuidlijn! We starten vanuit Amstelveen met metrolijn 51 naar station Zuid waar we eerst koffie drinken tussen de kantoorkolossen van de Zuidas. Daar stappen we in de Noord/Zuidlijn en rijden naar station Noord en daarna weer terug. Onderweg stappen we twee keer uit en bekijken o.a. de archeologische vondsten die tijdens de bouw zijn gedaan.

VRIJDAG 28 NOVEMBER PANNENKOEKENPAVILJOEN CRUQUIUS

Aan de rand van natuurgebied De Groene Weelde ligt het Pannenkoeken Paviljoen.

De prijs van een pannenkoek begint bij € 4,95.

Wilt u wel graag mee maar eet u liever iets anders? Geen probleem bij het Pannenkoeken Paviljoen, er staan ook broodjes, uitsmijters of tosti’s op de lunchkaart.

Kosten: € 12,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 10:30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst: rond 15:30 uur

DINSDAG 27 NOVEMBER MIDDAGUITJE TUINCENTRUM KORTENHOEF

Alle tuincentra zijn inmiddels al in kerstsfeer zijn dus ook Intratuin. Gezellig om rond te dwalen en zien wat er dit jaar weer voor mooie spullen te zien en te koop zijn. In het tuincafé kunnen we uitrusten en genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Als iedereen zijn inkopen heeft gedaan en deze zijn ingeladen in de PlusBus gaan we weer huiswaarts.

Kosten € 10,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 12.30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst: rond 16.00 uur

WOENSDAG 21 NOVEMBER JUNI PLUSBUS DINER ROYAL OCEAN VINKEVEEN

Gezellig met elkaar dineren, dat is het uitgangspunt van de PlusBus Diners.

Op deze avond staat Aziatisch Specialiteitenrestaurant Royal Ocean op de agenda. Met het restaurant is een speciale prijs afgesproken voor een 3 gangen menu, namelijk € 20,00 inclusief 2 consumpties. Het hoofdgerecht zal bestaan uit allerlei verschillende hapjes zoals bami, nasi, stoofpotje, kleine loempia’s, garnaaltjes enz. Als toetje kunt u kiezen voor ijs of koffie.

Na afloop rekent u zelf af in het restaurant. De ritprijs betaalt u aan de chauffeur.

VRIJDAG 16 NOVEMBER VISLUNCH THALASSA ZANDVOORT

Op de menukaart van strandpaviljoen Thalassa staan niet alleen eenvoudige broodjes vis, maar ook een compleet menu voor een betaalbare prijs. Houdt u niet van vis maar vindt u het gezellig om eens mee te gaan?  

Geen probleem bij Thalassa, u kunt hier gerust iets anders nemen zoals een heerlijke salade of een luxe broodje.

Onderweg naar Thalassa stoppen we voor een kopje koffie.

Kosten: € 15,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09.30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 15.30 uur

MAANDAG 12 NOVEMBER TENTOONSTELLING MS ORANJE

De tentoonstelling MS Oranje vertelt over het iconische schip wat dienst deed als passagierschip, hospitaalschip en repatriëring uit Nederlands-Indië. Het vaak overhaaste vertrek uit Indonesië en de tocht op de MS Oranje heeft veel levens een dramatische wending gegeven. De tentoonstelling staat stil bij al de verhalen van deze mensen.

Programma:

14.00-14.15 uur aankomst Scheepvaartmuseum

14.15-14.45 uur vrij wandelen door het museum of bezoek aan de winkel

14.45 -15.00 uur aankomst in het restaurant van het museum

Pagina's

Uitgelicht

Repair Café Mijdrecht maakt uw of uw kind’s fietslamp (of laat uw fietsverlichting nakijken in het... Lees verder
Op 19 juli jl. was het dan zover, na 1,5 jaar was het levensverhaal van Jan Zeldenrijk in boekvorm... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat