Senioren

Make-up Matterse Make-up Matters

Na de koude weken van de winter zijn velen toe aan de mooie en zonnige dagen van de lente. Wanneer het zonnetje weer gaat schijnen, willen we allemaal weer net zo gaan stralen. Aan de hand van make-up kunt u uw huid er gezond en stralend uit laten zien.

Deze keer geeft Dorota Boronska bij Tympaan-De Baat de workshop Midlife Make-up Matters in de avond, op 28 februari van 19:30 tot 21:30 uur op de Kerkvaart 2, Mijdrecht. Tijdens deze workshop zal Dorota tips en manieren leren om uw make-up nog meer te laten stralen.  

VOOR DE VROEGE VOGEL: BACH’S MATTHÄUS PASSIE - UTRECHT

Wilt u Bach’s Matthäus Passion echt beleven en ervaren wat een 'live' uitvoering met een mens kan doen. Komt u dan mee met dit Diligence uitje om in de Janskerk te luisteren naar Matthäus Passion onder leiding van dirigent Pieter Jan Leusink. Vanwege overweldigende belangstelling in de laatste jaren bieden wij u vervroegd de kans om te reserveren voor het concert op zaterdag 20 april. Dit klassieke spektakel is tegen een speciale prijs van € 44,00 te boeken. Dit alles incl.

DONDERDAG 28 FEBRUARI - INTRATUIN - HILVERSUM

Intratuin, u wel bekend, heeft de kerstspullen weer opgeborgen en de aangeboden planten e.d. weer keurig opgesteld. Snuffel rond voor een aanbieding en/of als u dat gezien hebt geniet u in het restaurant van een heerlijke salade of broodje met een kop koffie of thee. Na deze verfrissing nog even de rest van de aangeboden koopwaar doorsnuffelen en moe maar voldaan op huis aan.

Kosten: € 5,00 voor het vervoer (exclusief consumpties).

Vertrek Abcoude: vanaf 11:00 uur kunt u worden opgehaald

ZATERDAG 23 FEBRUARI - DINER RESTAURANT DE PUNT - BAAMBRUGGE

Wij gaan weer eens naar het supergezellige en dorpse Café-restaurant De Punt in Baambrugge. De gezelligheid op zaterdag en het diner op ons laatste bezoek was prima en goed bezocht. Eventueel kunt u mee op eigen gelegenheid maar laat u ons dat weten voor de reservering. De menukaart is uitgebreid en biedt een ieder wat wils. Wie gaat er mee?

Kosten: € 5,00 voor vervoer en entree (exclusief consumpties).

Vertrek Abcoude: vanaf 17:30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst: rond 21:30 uur

WOENSDAG 13 FEBRUARI - VISLUNCH KOP VAN DE HAVEN - IJMUIDEN

Proef en beleef de maritieme sfeer in de Kop van de Haven

Je komt binnen en waant je op een schip. Je ziet het water van de zee om je heen. Aan alles is gedacht om jou op elk moment van de dag de rauwe, maritieme schoonheid van IJmuiden te laten beleven en proeven. Dat zie je terug in de gerechten, inrichting en presentatie. Met een beetje geluk komt er zo’n enorm schip binnen. Een fantastisch gezicht.

Kosten: € 5,00 voor vervoer (exclusief consumpties).

Vertrek Abcoude: vanaf 11:30 uur kunt u worden opgehaald

ZONDAG 10 FEBRUARI - MOZART IN CONCERTGEBOUW - AMSTERDAM

Mozart Requim en hoogtepunten uit de Hohe Messe, waarbij in de prijs is inbegrepen een gratis programmaboekje, gratis cd/dvd, een persoonlijke ontvangst door gastheren/-vrouwen van het Nationaal Ouderenfonds, gereserveerde 1e klas plaatsen, garderobe en een drankje in de pauze. Echt een prachtig concert dat u niet mag missen, zeker voor de liefhebbers.

Kosten: € 44,00.

Vertrek Abcoude: vanaf 13:00 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst: rond 17:00 uur

LUNCHEN BIJ EETHUYS GRAAF FLORIS V MUIDEN

nieuw! Aan de monding van de Vecht bevond zich ruim voor de middeleeuwen al een eet-en drinkgelegenheid. De huidige uitspanning dateert van 1652 en heet vandaag de dag Eethuys-Café van Graaf Floris V van Muyden. Op deze historische plek vlakbij het Muiderslot gaan we lunchen. Als het weer het toelaat kunnen we na de lunch nog even een wandelingetje maken in Muiden.

Kosten € 15,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 11.00 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 16.00 uur

VRIJDAG 22 FEBRUARI BEZOEK BIBLIOTHEEK MIJDRECHT

Leest u graag maar is het voor u lastig om naar de bibliotheek te komen? De PlusBus rijdt er elke 6 weken naartoe op vrijdag. In de bibliotheek kunt u andere mensen ontmoeten, een praatje maken onder het genot van een kopje koffie/thee of in alle rust een krant lezen. Het assortiment uit te lenen boeken is groot. Er zijn gewone boeken, gesorteerd op genre, er staan hobbyboeken en zelfs tijdschriften.

Kosten: € 3,00 voor vervoer.

Vertrek : vanaf 13.30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 15.00 uur

Pagina's

Uitgelicht

Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden,... Lees verder
Het jongerenwerk van Tympaan-De Baat is er voor alle jongeren binnen de gemeente De Ronde Venen. ... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat