Tjitze Hesselius

Activiteiten voor eenzame ouderen

Ook voor eenzame ouderen en alleengaande ouderen staat de zomer weer voor de deur, iedereen is met vakantie, veel clubjes hebben zomersluiting, kortom er is niets te doen. Daarom organiseert Stichting Tjitze Hesselius deze zomer allerlei activiteiten. Varen over de Vinkeveense Plassen, Workshop Facebook, Lezingen over Kunst en een tripje naar het Kröller Muller Museum. Voor ieder wat wils de hele zomer door.

Tjitze Hesselius was een Mijdrechtenaar die zijn hele leven vrijgezel is gebleven. Toen hij ouder werd besefte hij dat het alleen zijn ook zijn mindere kanten had, dat zag hij bij zichzelf maar vooral ook bij ouderen. Dit heeft hem doen besluiten om zijn nalatenschap in te zetten voor de bestrijding van eenzaamheid bij ouderen in De Ronde Venen.

De activiteiten van de stichting zijn voor alleengaande ouderen en gratis toegankelijk, aanmelden is wel verplicht. Dat kan via info@tjitzehesselius.nl Bij een aantal activiteiten is een beperkt aantal deelnemers mogelijk, hier geldt: vol=vol!

Meer informatie over de activiteiten vindt u op www.tjitzehesselius.nl.
Heeft u geen internet? Ga dan even langs bij een van de servicepunten, zij helpen u graag, eventueel ook bij het aanmelden. Voor de deelnemers die geen eigen vervoer hebben: wij kunnen u ophalen en weer thuisbrengen na afloop.

Geen zin om thuis te zitten? Trek de stoute schoenen aan en kom gezellig naar een van de activiteiten (Allemaal mag natuurlijk ook)!

Locatie: 
Doelgroep: 

Design & Bouw: twovisions digitaal bureau