Diversity Day

Op 1 oktober was het Diversity Day, een dag die in het teken staat van het bevorderen van diversiteit op de werkvloer. De overtuiging hierachter is dat inclusie en diversiteit bijdragen aan sterkere organisaties, waar elk talent de ruimte krijgt om te bloeien. De vrijwilligers en deelnemers van de scootmobieltochten van Tympaan De Baat genoten op deze dag van een heerlijke lunch, verzorgd door Medemakers in Kockengen. Een lunchcafé waar mensen werken voor wie betaald werk niet vanzelfsprekend is.

De medewerkers van Medemakers zetten in dit lunchcafé met veel plezier hun talenten in. Dit maakte de dag extra speciaal en benadrukte het belang van diversiteit en het creëren van kansen voor iedereen.

De scootmobielritten van Tympaan De Baat worden georganiseerd om mensen in beweging te houden, ontmoeting te stimuleren en samen van de buitenlucht te genieten. Het was een gezellige afsluiting van het seizoen, waarin verbinding en plezier centraal stond. Wat een mooie manier om Diversity Day te vieren en samen te werken aan een inclusieve gemeenschap!

Volgend jaar in april gaan de scootmobieltochten weer van start! Wil je ook meerijden of als vrijwilliger meefietsen? Meld je dan aan bij het opbouwwerk via Jacqueline of Floor: opbouwwerk@stdb.nl of bel 0297-230280.