Buurtkamer Vinkeveen bestaat 10 jaar

De buurtkamer Vinkeveen bestaat op donderdag 19 november 10 jaar! 

Ter gelegenheid daarvan wilden we dat graag vieren met een gezellige bijeenkomst met een vers kopje koffie/thee en natuurlijk gebak! Muziekje erbij, gasten erbij, en zelfs de burgemeester had zijn komst toegezegd!

Maar door Corona kunnen de buurtkameractiviteiten helaas tijdelijk niet doorgaan. Daarom moeten we dit feestelijke jubileum dus noodgedwongen uitstellen naar een nog nader te bepalen datum volgend jaar. U krijgt daarover uiteraard bericht.

Maar als u de buurtkamervrijwilligers toch graag via een kaartje/mailtje wil feliciteren met het 10-jarige jubileum, hen wil bedanken voor al hun vrijwillige inzet de afgelopen jaren, dan kan dat via Annemarie Keja, coördinator van de buurtkamers van Tympaan-De Baat, adres: Dorpszicht 22, 1391 LX  Abcoude. Zij zorgt er dan voor dat het bij hen terecht komt. Liever via een mailtje? Dat kan natuurlijk ook a.keja@stdb.nl.

We hopen u graag weer zo spoedig mogelijk te kunnen ontvangen in een van onze buurtkamers. Kijk voor het complete buurtkameroverzicht op onze website: https://www.tympaan-debaat.nl.

Einddatum website: 
maandag, oktober 19, 2020

Uitgelicht

Het gaat nog niet goed met de Corona-epidemie. Het aantal besmettingen loopt nog steeds op. De... Lees verder
Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden,... Lees verder