Buurtkamers Mijdrecht geeft maaltijden uit

Aangezien onze Buurtkamers tijdens de corona crisis gesloten zijn, zijn de vrijwilligers op zoek naar alternatieven. In navolging van het initiatief van Buurtkamer Wilnis, gaat nu ook Buurtkamer Mijdrecht maaltijden verstrekken aan de bezoekers. Elke dinsdag wordt er gekookt. U kunt zich aanmelden bij Monique via 06-15 35 80 80. De maaltijden bestaan uit een voor- en een hoofdgerecht. Ze zijn op te halen bij de Buurtkamer, G. van Aemstelstraat 5, of worden ze thuis gebracht in Mijdrecht. Wij vragen u om alleen de maaltijden af te komen halen als u zelf gezond bent. Anders brengen we de maaltijden graag bij u thuis. Uiteraard bij het afhalen voldoende afstand van elkaar houden.

Niet alleen bezoekers van de Buurtkamer, maar ook andere ouderen die graag gebruik willen maken van deze maaltijden zijn welkom.  

Voor meer vragen over onderlinge hulp kan u terecht bij de servicepunten 0297- 587 600 of bij Tympaan-De Baat 0297-230 280. Of op de website www.tympaan-debaat.nl of op www.coronahulp-derondevenen.nl

Op de foto: de kok André Apontoweil

Uitgelicht

Mis jij nu inkomen door de coronacrisis? Of ben je net jouw baan kwijtgeraakt? Of maak je zorgen... Lees verder
Vanaf woensdag 6 mei is het Servicepunt weer open voor afspraken met inwoners. Iedereen die dat wil... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat