Gebruiksvriendelijke computers te leen

De Compaan is de meest complete tablet voor mensen zonder digitale ervaring. Dankzij het toegankelijke ontwerp, de grote knoppen en de eenvoudige navigatie, kunnen we ouderen deelgenoot van onze digitale communicatie maken.

Ervaring met computers is niet nodig, iedereen kan met de Compaan overweg. We hebben voor u hieronder de belangrijkste mogelijkheden uiteengezet: surfen op het internet, beeldbellen, foto’s en video’s delen, spellen spelen, berichten, agenda, lokaal weer en nieuws en de kerkdienst volgen.

De gebruiker kan alleen mailen en beeldbellen met vaste contactpersonen. Iedere vrijdagmiddag is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een online bingospel met echte prijzen of een live quiz.

Geïnteresseerd?

Stichting Tympaan–De Baat heeft deze tablets aangeschaft en u kunt er een lenen. Natuurlijk krijgen nieuwe gebruikers een goede handleiding, met een toelichting tijdens een huisbezoek. Momenteel zijn er nog tablets beschikbaar! Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Mantelzorg De Ronde Venen: mantelzorg@stdb.nl of 0297 230 280.

Einddatum website: 
maandag, mei 31, 2021

Uitgelicht

Voorheen kon u terecht op de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin voor uw vragen over... Lees verder
Bij het Dementie Trefpunt kunt u zonder afspraak inlopen. U kunt ervaringen uitwisselen met een... Lees verder