Gratis online informatiebijeenkomst over financiële regelingen

Op maandag 15 februari organiseert Mantelzorg De Ronde Venen in samenwerking met MantelzorgNL een informatiebijeenkomst over financiële regelingen. De bijeenkomst is er voor mensen die iemand in hun omgeving ondersteunen, bijvoorbeeld vanwege een ziekte, een fysieke-, verstandelijke of psychische beperking of hoge leeftijd.

Het is niet gemakkelijk om wegwijs te worden in de huidige wet- en regelgeving. Sommige regelingen hebben mogelijk financiële consequenties waar u rekening mee moet houden of juist profijt van kunt hebben. Het is dus belangrijk om uzelf goed te laten informeren. Daarom geeft adviseur Rianne Hanning van MantelzorgNL u op een toegankelijke- en overzichtelijke wijze informatie over de verschillende (financiële) regelingen waarmee u te maken kunt krijgen. Na afloop van de bijeenkomst weet u welke financiële regelingen er zijn en waar u mogelijk profijt van kunt hebben. Zo kunt u met meer kennis uw belastingaangifte (laten) invullen of vragen stellen bij (gemeentelijke) instanties. Om de bijeenkomst zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw situatie, kunt u al uw vragen die avond stellen.

Datum: maandag 15 februari
Trainer: Rianne Hanning van MantelzorgNL
Tijd: 19.30 - 21.00 uur
Deelname: gratis
Aanmelden: info@mantelzorgvhl.nl, o.v.v. naam, telefoonnummer en woonplaats. Na aanmelding krijgt u uiterlijk op de dag zelf een mail met daarin de deelnamelink. U krijgt zo nodig telefonische hulp als u er niet uitkomt.

Mantelzorg De Ronde Venen is er voor alle mantelzorgers in De Ronde Venen en geeft ondersteuning bij de zorg voor een ander. Kijk voor meer informatie op: www.mantelzorgderondevenen.nl of bel naar: 0297-230 280.

Foto: MantelzorgNL

Einddatum website: 
dinsdag, februari 16, 2021

Uitgelicht

Tips bij de belastingaangifte: Op woensdag 17 maart organiseert Mantelzorg De Ronde Venen in... Lees verder
Deze krant is speciaal voor u ontwikkeld en wordt u aangeboden door verschillende welzijns... Lees verder