Repair Café Mijdrecht

Gelukkig mogen de Repair Cafés gewoon open blijven omdat het een ontmoetingactiviteit in het dorpshuis betreft! Afstand bewaren en een mondkapje op bij binnenkomst is wel verplicht.

Het Repair Café in Mijdrecht heeft weer flink wat ruimte voor reparaties! Elke 2e en 4e donderdag van de maand van 14.00 tot16.00 uur kunt u terecht voor alle reparaties die u maar voor hen heeft. Coördinator Annemarie Keja van Tympaan De-Baat: “Bedenk bijvoorbeeld hoe leuk het is om iets dat heel dierbaar was voor je ouder, buur of vriend, maar jaren in de kast lag te wachten op reparatie nu op te laten lappen door de reparateurs van het Repair Café!.”  “Een leuker kerstcadeau kan ik me niet voorstellen en bedenk het vrolijke blije gezicht als het oude product weer te gebruiken is!” “Natuurlijk kan niet alles gerepareerd worden, maar in ieder geval doen de reparateurs hun uiterste best!”

Repair café Mijdrecht is open op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Maar let op:  De 2e donderdag van december is het gesloten, dus u kunt aanstaande donderdag nog snel terecht!
Adres G van Aemstelstraat 5 3641EP Mijdrecht

Dit Repair Café zoekt nog naar een vrijwillige gastvrouw/heer en een naaister. Interesse? U kunt mailen a.keja@stdb.nl of bellen 0294-284824 met Annemarie Keja.

Einddatum website: 
maandag, december 13, 2021

Uitgelicht

Het Geldpunt organiseert samen met de gemeente De Ronde Venen en zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid... Lees verder
Maatjes zijn onmisbare vrijwilligers die iemand een steuntje in de rug bieden. Omdat de vraag op... Lees verder