Repair Cafés zoeken vrijwilligers

De Repair Cafés van Tympaan-De Baat zijn weer gestart, maar hebben wel weer een aantal vrijwilligers nodig!

In Mijdrecht bijvoorbeeld zoeken we een naaister. Je hoeft geen professional te zijn om je hiervoor aan te melden, als je maar gaten kunt stoppen, scheuren kunt herstellen en er vooral veel plezier aan beleeft. Je kunt dat elke 2e en 4e donderdag van de maand doen van 14.00 tot 16.00 uur, of als je liever wat korter wilt, kan je  je ook aanmelden voor 1 donderdagmiddag per maand.
Het Repair Café Abcoude zoekt ook weer nieuwe vrijwilligers die wel raad weten met kapotte elektrische apparaten. Elke eerste vrijdag van de maand van 10.00 toto 12.30 uur.
In het kersverse Repair Café Baambrugge zoeken we vooral mensen met kennis van elektrische spullen, mensen die het een uitdaging vinden om wat kapot is weer heel te maken.

Wat is een Repair Café? Dat is een plek waar je gratis kapotte spullen kunt laten repareren. De wegwerpmaatschappij behoort tot het verleden. Dat is goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee.
Daarom: lamp die het niet doet? Stoelpoot zit los? Er moet een nieuw snoer ergens aan? Laat het maken. En je kunt gelijk leren hoe je het zelf kunt doen.

Heb je interesse? Of wil je toch iets meer informatie inwinnen? Dat kan bij sociaal Cultureel werker Annemarie Keja a.keja@stdb.nl telefoonnummer 0294-284824.

Einddatum website: 
woensdag, september 30, 2020

Uitgelicht

Het gaat nog niet goed met de Corona-epidemie. Het aantal besmettingen loopt nog steeds op. De... Lees verder
Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden,... Lees verder