Servicepunten meer open

De Servicepunten zijn per maandag 13-7-2020 meer open gegaan. Naast bereikbaarheid via de mail (inof@servicepuntderondevenen.nl) of telefoon (0297-587 600)  is het nu ook weer mogelijk om zonder afspraak langs te komen. Het maken van afspraken blijft daarnaast ook nog steeds mogelijk.

In Abcoude kunt u dagelijks terecht van 9.00 tot 13.00 u., in Wilnis en Mijdrecht van 9.00 tot 16.00 u., op vrijdag van 9.00 tot 13.00 u. In Mijdrecht zijn momenteel twee locaties van het Servicepunt: naast onze vertrouwde locatie op de Hoofdweg 1 hebben we ook een tijdelijke vestiging in De Trekvogel, Karekiet 49. Op de locatie Hoofdweg 1 geldt dat u van 9.00 tot 13.00 u. langs kunt komen zonder afspraak, na 13.00 u. is bezoek alleen mogelijk op afspraak.

Het Servicepunt in Vinkeveen blijft nog dicht. Inwoners van Vinkeveen kunnen terecht in Wilnis, Abcoude of Mijdrecht.
Ook kunt u weer zonder afspraak terecht om gebruik te maken van de klantcomputers op locaties Abcoude, Wilnis en de Hoofdweg1 in Mijdrecht. Dit is niet mogelijk in De Trekvogel.

Uiteraard gelden de algemene maatregelen om verspreiding  van Corona tegen te gaan: Anderhalve meter afstand, kom zoveel mogelijk alleen, kom niet als u klachten heeft zoals verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten en/of koorts.

In verband met de anderhalve-meter regel en drukte in onze wachtruimte kan het voorkomen dat u buiten moet wachten. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Einddatum website: 
vrijdag, augustus 21, 2020

Uitgelicht

In de maand augustus organiseert Jongerenwerk De Ronde Venen iedere maandag sport en spel... Lees verder
Na een periode van gedwongen stilstand in verband met de RIVM regels omtrent Corona, is per 1 juli... Lees verder