Tympaan-De Baat zoekt vrijwilligers voor de Tuin- en Klussendienst

Als vrijwilliger van de Tuin- en Klussendienst voer je kleine werkzaamheden uit in en om het huis. Dit doe je bij (oudere) mensen met een kleine beurs, die hiertoe zelf niet in staat zijn en ook geen beroep kunnen doen op familie, buren en/of kennissen. De werkzaamheden kunnen bestaan uit kleine reparaties of het ophangen van een lamp of een plankje. De tuinklussen kunnen bestaan uit het onkruid wieden, struiken snoeien of een tuin winter- of zomerklaar maken. Je komt bij mensen die vaak alleen zijn en die je hulp erg waarderen. In overleg wordt iedere keer bepaald of je een klus wil of kan aannemen. Dit alles voor een vrijwilligersvergoeding.

Als vrijwilliger van Tympaan-De Baat maak je deel uit van een gezellig team. Met jaarlijkse uitjes en borrels en natuurlijk regelmatig contact met collega vrijwilligers.

Wij vragen: een dagdeel beschikbaarheid per week en een Verklaring Omtrent Gedrag (in overleg met de stichting). Heeft u interesse neem dan contact met ons op via (0297) 230 280 of per e-mail: e.both@stdb.nl. U wordt teruggebeld voor een kennismakingsgesprek waarin u verdere informatie krijgt.

Einddatum website: 
maandag, november 29, 2021

Uitgelicht

Het Geldpunt organiseert samen met de gemeente De Ronde Venen en zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid... Lees verder
Maatjes zijn onmisbare vrijwilligers die iemand een steuntje in de rug bieden. Omdat de vraag op... Lees verder