Vrijwilliger gezocht voor het rondbrengen van flyers en folders in Vinkeveen

Tympaan-de Baat is de welzijnsorganisatie van De Ronde Venen. We zijn er voor iedereen, jong en oud. We zijn actief in buurten, wijken en dorpen en organiseren activiteiten voor jongeren en ouderen. Daarmee willen we er voor zorgen dat iedereen zichzelf kan redden in onze samenleving en dat iedereen een eigen plek heeft in de samenleving.

Om iedereen te bereiken met onze diensten en activiteiten maken we gebruik van de lokale kranten en sociale media. Daarnaast brengt onze enthousiaste verspreidingsteam, bestaande uit vrijwilligers, maandelijks onze folders, flyers en uitnodigingen rond bij organisaties en op plekken waar de inwoner komt in De Ronde Venen.

Voor het verspreidingswerk in Vinkeveen zoeken we vrijwilliger. Als verspreider breng je maandelijks het verspreidingswerk rond. Je haalt het verspreidingswerk op bij Tympaan-De Baat, waarna je het rond brengt in jouw gebied en je haalt oude flyers en folders weg. Je bent hier ongeveer een dagdeel mee bezig. Deze functie is geheel op vrijwillige basis. Meer info en aanmelden via: info@stdb.nl / 0297-230280.

Einddatum website: 
maandag, mei 16, 2022

Uitgelicht

Waar:           Grasveld De Trekvogel, Karekiet 49 – Mijdrecht Wanneer:      woensdagmiddag 1 juni... Lees verder
Ook dit jaar organiseert Tympaan-De Baat weer scootmobielritten. Iedereen die in het bezit is van... Lees verder